SeoBureau Internet Marketing

Just another SeoBureau site

Badkamerrenovatie Antwerpen is een informatieve website voor iedereen die zijn badkamer wil aanpakken. Wat kost een badkamer renoveren ongeveer? Een eenvoudige badkamerrenovatie begint vanaf 4000 euro. Voor een complete badkamerrenovatie moet je rekenen op een prijs tussen de 7.500 en 20.000 euro. Vrijblijvende offertes op maat door gespecialiseerde badkamerspecialisten kan je hier aanvragen.

Laat er geen verwarring over bestaan: Een badkamer opnieuw doen gaat u tijd, geld, en misschien zelfs een paar grijze haren kosten. De prijs kan variëren van “een paar duizend dollar op te fleuren een bestaande badkamer tot zes cijfers voor een gut renovatie van een high-end master bad,” zegt Tom van Badkamerrenovatie Antwerpen. Maar als je slim bent over de uitgaven, zal de investering waarschijnlijk de moeite waard blijken.

Badkamerrenovatie Antwerpen tips

De truc is om upgrades te kiezen die aansluiten bij uw levensstijl en routines – misschien hebt u een bad nodig, omdat u er letterlijk elke dag in stapt; een nis in de muur als u nergens shampoo kunt opslaan; twee wastafels omdat tandenpoetsen geen elleboogoorlog mag zijn. “We stellen veel vragen over de dagelijkse routine en opslagbehoeften en leggen de nadruk op de functie”, legt Britt Badkamerrenovatie Antwerpen uit.

Stel vragen voordat je begint

Voordat je gaat zorg voor een mood-board of badkamer ontwerp voor wat  u wilt recreëren – stel jezelf de saaie vragen. U realiseert zich misschien niet eens dat ze van invloed zijn op uw badkamerwensen, maar dat zijn ze wel! Elke ontwerper die het waard is om in te huren zou deze vragen aan zijn klanten stellen voordat hij aan de slag gaat. Dus zorg dat je antwoorden klaar zijn, praat met je ontwerper, en begin dan met het verzamelen van inspiratiefoto’s.

Begrijp de douche / bad basisprincipes

 

Badkamerrenovatie AntwerpenEen vrijstaand bad – als je er ruimte voor hebt – is goed voor de doorverkoopwaarde in een kindvriendelijke buurt. Maar als je ruimte niet groot genoeg is voor zowel een ruime inloopdouche als een bad (en je hebt geen kleine kinderen om in te badderen), is een douche/bad combinatie het beste. “In het McMansion-tijdperk waren jacuzzi-achtige badkuipen de rage, maar de slinger is teruggegaan in de richting van douches, vooral in grote badkamers. In het topsegment kan er ook een mooi bad in staan, maar de inloopdouche heeft de hoogste prioriteit,” zegt Tom van Badkamerrenovatie Antwerpen.

Dus laten we ons nu concentreren op douches. Het lijkt misschien een klein detail, maar het kiezen van de juiste behuizing voor je douche of douche/bad combinatie maakt een behoorlijk groot verschil. Dit zijn de belangrijkste spelers:

Glazen deuren: Deze kunnen een douche ruimer laten aanvoelen. Voeg wat warmte toe met afwerkingen: “Metalen roosters, mooi hang- en sluitwerk of een lijstdetail rond de ingang,” adviseert Heidi van Badkamerrenovatie Antwerpen .

Geen deuren: De meest vrijgevochten douchewand (of het ontbreken daarvan) is zonder deur. Kies voor waterdichte oppervlakken (en een centrale afvoer) en je hoeft je geen zorgen te maken over spatten.
En tot slot, maar daarom niet minder belangrijk, wil je ervoor zorgen dat je douche de juiste armaturen heeft. Naast standaard kranen en douchekoppen zijn er ook gadgets die je kunt toevoegen om een badkamer te upgraden zonder deze volledig te renoveren. Dit zijn er twee waar we bijzonder van houden.

Thermostatische doucheklep: Het klinkt ingewikkeld, maar in principe is dit wat geeft je perfecte badwater temperatuur. “Het installeren van een thermostatische douchekraan, die automatisch het warme en koude water aanpast om verbranding te voorkomen in geval van drukveranderingen, zal een paar honderd dollar toevoegen aan de totale loodgieterskosten,” zegt Badkamerrenovatie Antwerpen . “Maar we raden het aan!”
Een goede douchekop: Wil je niet renoveren? Dat betekent niet dat je een mooie handdouchekop moet uitsluiten. Voor iets super high end maar toch hackbaar, zou onze keuze deze van Grohe zijn. Hij kan geïnstalleerd (en verwijderd, als je verhuist!) worden zonder grote veranderingen aan het sanitair.

Natuursteen: Natuursteen is het meest verfijnde en formele materiaal dat in de badkamer wordt gebruikt. Met de juiste afdichting zal elke natuursteen het goed doen in een natte omgeving, dus het zal vooral aankomen op prijs en esthetiek (leer hier de verschillende soorten kennen en wat ze speciaal maakt).

Badkamerrenovatie Tegels: Tegels zijn een klassieker, maar u kunt ook kiezen voor iets meer op maat en handgemaakt, zoals zellige. En onderschat kleine tegels zoals penny en hex: Meer dan een eeuw na hun creatie zijn deze kleine rondjes nog steeds gevierd voor hun betaalbaarheid; koop ze voor zo weinig als $5 per vierkante voet en gebruik ze overal.

Gezien hun vriendelijke prijzen en duurzaamheid in natte omgevingen, kunnen ze een geweldig alternatief zijn voor duurdere badkamermaterialen zoals natuursteen (en ze zijn net zo stijlvol).
Badkamer, Tegel, Kamer, Glas, Binnenhuisarchitectuur, Douche, Installatie, Sanitair, Keramiek, Raam,
Studio DB plaatste een op maat gemaakte wandbekleding van Badkamerrenovatie Antwerpen  boven dit pruimen bad.

Behang: Ja, je kunt behang gebruiken in een badkamer! Het belangrijkste is dat het buiten spatbereik wordt geplaatst en dat er een goede ventilatie is om vochtophoping te voorkomen. Het is een geweldige manier om veel uitstraling te krijgen zonder je vast te leggen op een patroon in een hele kamer.

Houd opslag bovenaan je lijstje

In de douche: In de meeste badkamers is opbergruimte beperkt, dus een ingebouwde nis in de douche is bijna verplicht. Maak er een tussen de spanten, of koop een prefab nis die je kunt betegelen. Zorg ervoor dat hij groot genoeg is voor de benodigde doucheproducten.

In de wastafel: Je hebt twee opties voor een badmeubel: op maat, waarbij je materialen selecteert die goed gedijen in een vochtige omgeving en die aan een ontwerper-aannemer laat uitvoeren, of in de winkel gekocht om jezelf de hoofdpijn te besparen. Maar verscheur de leidingen niet als het niet hoeft: “Als je een budget hebt, kies dan een badmeubel dat werkt met je bestaande leidingen,” zegt Tom van Badkamerrenovatie Antwerpen. Kastdeuren kunnen je rommel verbergen, of je kunt zelf een gordijn en een roede maken voor een cottage-geïnspireerde look.

Aan de muur: Zwevende planken, een spiegelkast, handdoekrekken en -haakjes en een ingebouwde linnenkast zijn allemaal handig. Welke je kiest, hangt af van je stijl en hoeveel ruimte je hebt.

Misschien kies je zelfd voor een Infraroodsauna in je nieuwe badkamer. Een infraroodsuana kopen,  U steeds 100% kunnen ontspannen in uw privé wellness en de therapeutische gevolgen voelen na een sessie in bijvoorbeeld uw infrarood sauna is onze prioriteit. En daar willen wij iedereen afzonderlijk in helpen. Afzonderlijk vraagt u zich af? Inderdaad, wij zoeken samen met u de ideale infraroodcabine!

Veel mensen maak ook de verstandige keuze om een airco te plaatsen in hun badkamer. Een mobiele airco heeft veel minder vermogen en verliest ook nog eens aardig wat koele lucht via de afvoerleiding door een deur of raam. Bovendien ligt het verbruik hoger dan vaste airco.